NOTÍCIES 2017

Èxit de la jornada de portes obertes al Castell de Brunyola

El proppassat diumenge 19 de novembre, el Castell de Brunyola va obrir les seves portes per acollir els visitants que volguessin descobrir els seus secrets i gaudir de la visita guiada conduïda per Lourdes Serra, experta en la història del castell i del municipi.

La jornada de portes obertes, l’última d’aquest 2017, va desenvolupar-se en un ambient familiar, en què petits i grans van endinsar-se a les entranyes d’aquesta autèntica fortalesa medieval i es van poder emocionar amb les anècdotes més curioses i els fets més transcendents de la història del castell.

NOTÍCIES 2017
L’èxit d’aquestes jornades ens anima a continuar millorant i consolidant el Castell de Brunyola com a producte turístic i cultural, que busca posar en valor el patrimoni històric i material de Brunyola i Sant Martí Sapresa. La propera jornada de portes obertes està prevista la tercera setmana de gener de 2018.

Aquí podeu veure el reportatge que va fer la Selva TV (@laselvatv)