Brunyola viu la Festa Major més especial i concorreguda dels últims anys

El proppassat diumenge 21 de gener, Brunyola va celebrar la Festa Major de Sant Fruitós, enguany farcida de novetats i de les més concorregudes que es recorda al municipi selvatà.

A les 10 del matí, la plaça de Brunyola va despertar-se plena de paradetes de productes artesanals i de proximitat: es donava per inaugurat el primer mercat artesanal de pagès de Sant Fruitós de Brunyola.

A partir de les 11, paral·lelament a l’Ofici Solemne en honor a Sant Fruitós, començà la primera visita guiada al Castell de Brunyola de l’any 2018, en què participaren desenes de visitants.

Acabada la tradicional missa de Festa Major, la Cobla Baix Empordà va interpretar l’audició de sardanes, tot omplint-se la plaça de rotllanes de dansaires.

continuació, es va celebrar l’acte d’agraïment als voluntaris de l’1 d’octubre, en què l’artista local Josep Antoni Tàssies va fer el lliurament d’una obra en homenatge a la diada del referèndum.

D’altra banda, la representant de l’administració de la Generalitat va lliurar al poble de Brunyola i Sant Martí Sapresa, l’urna oficial amb una inscripció en què es rememoraven les 501 persones que van emetre el seu vot al col·legi electoral del municipi.

A la tarda, els veïns i veïnes del poble van poder assistir a la representació teatral “El cowboy de la trist figura”, dirigida per Arnau Marín.