L’Ajuntament

BENVINGUDA DE L’ALCALDESSA

Francesc Johe

Anna Maria Mascort Nogué
Alcaldessa de Brunyola i Sant Martí Sapresa

Benvolgudes i benvolguts,

Com a alcaldessa de Brunyola i Sant Martí Sapresa i en nom de tot l’equip de persones que formen el grup de Junts per Brunyola i Sant Martí Sapresa us dono la benvinguda a la web municipal, un espai que ha estat dissenyat per tal que l’Ajuntament sigui una administració propera al servei de tots, tant de les veïnes i veïns com d’ aquells que ens visiteu per primer cop.

El nostre municipi el formen dos nuclis urbans, el de Brunyola i el de Sant Martí Sapresa, i un munt de masos disseminats que s’escampen pel més de 37 Km 2 d’extensió del municipi. Els visitants han de tenir present les dues ermites la de St Romà i la de la Mare de Déu de Serrallonga , que donen nom a dos veïnats nascuts al voltant d’aquestes ermites.

El paisatge predominant, de caràcter rural, està format de boscos frondosos de pi i alzina majoritàriament i camps d’avellaners, que produeixen el fruit per excel·lència del municipi: l’avellana. 

Però l’actiu més important que tenim són les persones, les nostres veïnes i veïns que dia a dia fan que Brunyola i Sant Martí Sapresa sigui el municipi de tots.

A través d’aquesta pàgina web volem, en primer lloc, que tots tinguem a l’abast la informació del funcionament de la corporació i també dels serveis i esdeveniments del municipi. 

Al mateix temps, es pretén apropar l’administració als ciutadans facilitant totes les tramitacions que es puguin necessitar a través de la seu electrònica, creant un canal de comunicació i participació fluid.

En segon lloc, que totes les activitats que es desenvolupen al municipi: restauració, allotjaments rurals, cases de colònies i d’esbarjo, comerços… disposin  d’un espai de promoció econòmica.

Finalment, obrir una finestra al món per la promoció del nostre producte local més significatiu: l’avellana.

Benvingudes, benvinguts a l’espai virtual de Brunyola i Sant Martí Sapresa!

Estem al vostre servei.

Anna Mascort

Alcaldessa de Brunyola i St Martí Sapresa.